dinsdag 29 juni 2010

Onze reklame stopt aan het oor

De croquant terrine van het hoofd in habit en zijn vervolg van verse crudités.
De grondslag van roken, zijn croquants en zijn zachtheid
De gekke salade van rauwe hammen huis en zijn zachtheid van seizoenen.
Het marmer van vissen, zijn lichte groene saus. Saus die aan het verse gras wordt geroomd.
De rug van zalm in mooi standpunt, salade frisheid, en zijn sausen.
De grondslag van gerookte zalm huis, komkommer aan de dille raket en aérée saus aan de mierik.

De kou: Soepen van groenten of vissen in vermindering
Wijken van pizza huis

DE SCHARRELKIP: De haan aan de wijn. Het net aan de Italiaanse saus dat aan de basilicum wordt gevuld.

Het opgezette stuk Van doen bevriezen creme. Doen bevriezen profiteroles
Het duo Van Beiers in zijn custardpudding.
Lauwe jaloezie aan van verzoek
Bescheidenheidskoffie


De poezie ligt op straat; of liever gezegd op het internet. Dit zijn namelijk enige mogelijkheden voor gerechten van de catering van Danny en Viviane DEJEJET, HANDWERKSMAN VARKENSSLAGER TRAITEUR

Mocht u meer willen weten:

Dames, Heren,
Bij u of in zaal, kiest de plaats, wij ons houden met de rest bezig. Jawoord, van de voorbereiding van de zaal, van het aperitief aan het nagerecht en tijdens uw avond, als u naar het verlangt, zijn wij daar om u van uw dag… een prachtig succes, een wonderlijke herinnering te dienen en te doen. Wij stellen u voor, de aperitieven „huis“ en hun warme of koude keuze van zakouski, voor het plezier van het oog en proeven. Voor het plezier om de mand crudités en zijn sausen „op te peuzelen“. Alles voor een ontvangst en een inzet in sfeer van uw gasten. Uw maaltijd, zijn wij daar voor u adviseren, u helpen het samenstellen. Hij zal met zorgen, met verse producten van eerste keus voorbereid worden en door een bevoegd, synoniem personeel met kwaliteit gediend. Onze dienst, eveneens is het, het laagje, het vaatwerk en het materiaal, indien noodzakelijk. U hebt voor een koud buffet geopteerd. Deze zal, volgens uw keus, het seizoen en de wil van de markt, in een ronde van vissen, vlees, terrines, specialiteit samengesteld worden, samengestelde salades, groenten, sausen en goed van andere dingen nog. Onze catering, is het eveneens de mogelijkheid om te laten voorbereiden en om de schotels af te halen dat u houdt van, om u toe te laten om zonder verlegenheid te ontvangen. Onze refertes: 30 jaar van dienst en kwaliteit, onze reclame… stopt het aan oor. Wij bedanken u voor uw vertrouwen, en blijven tot uw beschikking voor alle aanvullende inlichtingen.
Danny en Viviane DEJEJET.


Noot van traiteur Dejejet:

De vertaling is niet geheel spreekwoordelijk, er kunnen dus woorden in voorkomen die niet vertaald zijn (dit is aan de hand van een vertaal programma omgezet van Frans naar het Nederlandstalig).
Wij zijn niet aansprakelijk voor zet, schrijf en prijsweergaven (voor het geval zich dit mocht voordoen).


Heeft u er nu nog geen genoeg van, dan is er hier meer. Bovendien kunt u er de tekst in het Frans lezen. Dat is wat begrijpelijker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten